Om Leicht Coaching

Rejsen til succes

6x vinder af Danmarks stærkeste mand

LIDT OM MIG

Jeg har vundet Danmarks stærkeste mand 6 gange. Min rejse mod at blive Danmarks stærkeste mand startede for mange år siden, da jeg besluttede mig for at tage min træning og min sundhed alvorligt. Jeg trænede hårdt og fokuseret, og jeg lærte alt, hvad jeg kunne om kost, supplementering og træning.

Efter mange års hårdt arbejde og dedikation, vandt jeg min første titel som Danmarks stærkeste mand. Men jeg vidste, at jeg ikke kunne stoppe der. Jeg fortsatte med at træne hårdt og konkurrere, og jeg vandt titlen fem gange mere.

Men efter mange år i sporten, besluttede jeg mig for at træde tilbage og bruge min viden og erfaring til at hjælpe andre med at nå deres drømme og mål. Jeg blev coach og har hjulpet mange mennesker med at forbedre deres træning og sundhed, og jeg har set dem opnå store ting, som jeg ved, at de aldrig troede var mulige.

Jeg er stolt af, hvad jeg har opnået som atlet, men jeg er endnu mere stolt over, at jeg nu kan hjælpe andre med at opnå deres drømme og mål. Jeg tror på, at hvis man træner hårdt og har en plan, kan man opnå alt hvad man ønsker i livet.

0 +

Års erfaring

0 +

Glade klienter

0

Gange Danmarks stærkeste mand

Anmeldelser

Det siger mine klienter

SIMON KNUDSEN Strongman

"I 2019 tog jeg en af de absolutte bedste beslutninger i mit liv. Nemlig valget om at få Mikkel som coach og sikke en rejse det har været som er langt fra slut. Vi har opnået mange ting allerede som 2 plads til jyllands stærkeste mand i 2020, 7 plads til Danmarks stærkeste mand 2021 open class, og 2 plads til static monster 2021 i open class hvor vi blandt andet opnået 370 kilo dødløft. Hvorfor skal man vælge Mikkel, han er coach der bare er der altid han tager sig virkelig tiden til en og går virkelig op i at man lykkedes han ringer tit til en og man for en god snak og god forklaring så man virkelig lærer og forstår tingene er der det mindste problem bliver det ændre med det sammen alt er virkelig gennem tænkt så det bare passer 210 % til en, og han sørger altid for ens træning er sat op så den os er spændende og motiverende. "

LAURA THORNGAARD STRONGWOMAN

" Jeg valgte at starte på et forløb hos Mikkel, da jeg har et ønske om at konkurrere i strongwoman sporten. Efter kort tid har jeg mærket forbedringer i styrken, samt på de fokuspunkter mit program er blevet skræddersyet efter. Nogle af disciplinerne indenfor sporten har før været ukendt for mig, hvor de nu er blevet en fast del af mit program. Jeg får hele tiden feedback på mine løft, så jeg kan optimere, og har noget at arbejde videre med. Dette gør jeg hele tiden lærer nyt, hvilket har en stor værdi for mig, da jeg netop vil kunne bruge dette fremadrettet når jeg skal stå på egne ben. Derudover er Mikkel altid nem at få fat på, og svarer lynhurtigt. "

DENNIS POULIN-LACASSE STRONGMAN

"I started working with Mikkel in December 2021 with the main goal of improving my static strength and in the short-term get a good placing at Denmark’s strongest man U90 2022. In the first few weeks of our collaboration I could quickly see that Mikkel has a ton of knowledge and experience and is very intelligent in the way he approaches programming. What I appreciate the most is the attention to details which could make a huge difference in competition, plus the fact that he is so easy to get a hold of if I have any questions. If I have any issue with the program he is also very quick to assess why and make changes to the program accordingly. In just a few months I have added 25kg to my deadlift 3RM and placed 2nd at DSM 2022. I am looking forward to see what we can build together going forward."

Er du klar til næste level?

Få en gratis times sparing