prisoversigt

BLIV EN DEL AF TEAM LEICHT OG OPNÅ DINE MÅL!

Du får

 • Alt-i-en-app til din træningsrejse
 • Track dine trænings og måltidsplaner
 • Direkte beskedfunktion til personlig vejledning
 • Tilpassede måltidsplaner til dine mål
 • Forbedre din løfteteknik med videoevalueringer
 • Muligheder for progressions-tracking
 • Telefonkonsultationer efter behov
 • Modtag ekspertvejledning & hurtige svar inden for 24 timer direkte gennem appen

 

Derudover får du:

 • 50% rabat på personlig træningssessioner
 • Modtag rabatkoder til div. samarbejdspartnere
 • Mulighed for at deltage i atlet begivenheder, som f.eks. fællestræninger

500 KR I RABAT
FOR HVER KLIENT
DU HENVISER!

ABONNEMENT 999 ,-

Oprettelse 1499 ,-

3 mdr forud – 5% rabat om md.

6 mdr forud – 15% rabat om md.

12 mdr forud – 25% rabat om md.

ABONNEMENT 499 ,-

STUDERENDE

Oprettelse 1499 ,-

 

3 mdr forud – 5% rabat om md.

6 mdr forud – 15% rabat om md.

12 mdr forud – 25% rabat om md.

SPECIFICERET 499 ,-

MADPLAN

En madplan skræddersyet til at hjælpe dig med at regulere kalorierindtaget i overensstemmelse med dine mål, hvad enten det er at tabe dig, opbygge muskler eller vedligholde vægten.

Alle abonnementer skal afmeldes senest 14 dage før udgangen af perioden ellers fornyes perioden automatisk

PT – SESSIONER

Med abonnement

1250 ,- pr session varighed 2t

Køb 10 klip af 2t varighed

10 klip 10.000 ,-
Spar 2500 ,-

 

Uden abonnement

2500 ,- pr session varighed 2t

Køb 10 klip af 2t varighed

10 klip 20.000 ,- 
Spar 5000 ,-

 

Ønsker du en anden løsning eller afbetaling kontakt mig gerne

Team leicht

klientresultater

"I 2019 tog jeg en af de absolutte bedste beslutninger i mit liv. Nemlig valget om at få Mikkel som coach og sikke en rejse det har været som er langt fra slut. Vi har opnået mange ting allerede som 2 plads til jyllands stærkeste mand i 2020, 7 plads til Danmarks stærkeste mand 2021 open class, og 2 plads til static monster 2021 i open class hvor vi blandt andet opnået 370 kilo dødløft. Hvorfor skal man vælge Mikkel, han er coach der bare er der altid han tager sig virkelig tiden til en og går virkelig op i at man lykkedes han ringer tit til en og man for en god snak og god forklaring så man virkelig lærer og forstår tingene er der det mindste problem bliver det ændre med det sammen alt er virkelig gennem tænkt så det bare passer 210 % til en, og han sørger altid for ens træning er sat op så den os er spændende og motiverende. "

SIMON KNUDSEN STRONGMAN

" Jeg valgte at starte på et forløb hos Mikkel, da jeg har et ønske om at konkurrere i strongwoman sporten. Efter kort tid har jeg mærket forbedringer i styrken, samt på de fokuspunkter mit program er blevet skræddersyet efter. Nogle af disciplinerne indenfor sporten har før været ukendt for mig, hvor de nu er blevet en fast del af mit program. Jeg får hele tiden feedback på mine løft, så jeg kan optimere, og har noget at arbejde videre med. Dette gør jeg hele tiden lærer nyt, hvilket har en stor værdi for mig, da jeg netop vil kunne bruge dette fremadrettet når jeg skal stå på egne ben. Derudover er Mikkel altid nem at få fat på, og svarer lynhurtigt. "

LAURA THORNGAARD STRONGWOMAN

"I started working with Mikkel in December 2021 with the main goal of improving my static strength and in the short-term get a good placing at Denmark’s strongest man U90 2022. In the first few weeks of our collaboration I could quickly see that Mikkel has a ton of knowledge and experience and is very intelligent in the way he approaches programming. What I appreciate the most is the attention to details which could make a huge difference in competition, plus the fact that he is so easy to get a hold of if I have any questions. If I have any issue with the program he is also very quick to assess why and make changes to the program accordingly. In just a few months I have added 25kg to my deadlift 3RM and placed 2nd at DSM 2022. I am looking forward to see what we can build together going forward."

DENNIS POULIN-LACASSE STRONGMAN

"Jeg kan varmt anbefale Mikkel som træner. Han udstråler ro og indeholder et væld af viden inden for træning og strongman-disciplinen, som er uden sammenligning. Min rejse med Mikkel startede for over et år siden, og det har udelukkende været præget af fremskridt i alle de øvelser og løft, jeg har udført. Mikkel er ikke kun en dygtig træner, han er også en fantastisk person. Han er passioneret, rolig, altid med et smil på læben og klar til at dele ud af sin viden med gode råd. Mikkel har i mine øjne vist sig at være den ideelle træner. Han har en skarp forståelse for træningsprogrammering, effektiv træning, og hvordan man opnår konkrete resultater. Derfor anbefaler jeg ham på det varmeste til alle, der overvejer at tage deres træning til det næste niveau."

Daniel Ellebæk STRONGMAN

Jeg startede med at styrketræne en smule og lagde nogle små videoer op på Instagram, også gik der ikke længe inden Mikkel kontaktede mig og spurgte om jeg ville have noget hjælp til mere. Jeg vidste i forvejen godt hvem Mikkel var og jeg var også lidt hug på stærkmand sporten. Og så tænkte jeg det her er min chance for og tage hul på det. Jeg har arbejdet med Mikkel i snart 5 måneder, og jeg er gået 12 kg op i vægt steget fra 100 - 185kg i dødløft, 60 - 130kg i squat, 55 - 92kg i bænkpress og meget mere. Og sidst men ikke mindst så føles jeg bare sund rask og mega stærk nu. Også har jeg fået en rigtig fed sport og gå op i. Jeg kan virkelig anbefalede Mikkel som coach, ikke bare til strongman men også generelt træning, han har virkelig styr på sit kram og er der altid tid og svare på et spørgsmål eller rette ens form til osv. også er han også utrolig flink og helt nede på jorden. I forhold til min træning og sporten så føler jeg mig i rigtig gode hænder hos ham!

Niklas Thomsen STRONGMAN

Styrkeløft er min passion. Mikkel har trænet mig i omkring et år. Fra start lå min samlede løftetotal på 720 kg (squat, bænk og dødløft), vægt: 93 kg. Nu, et år efter, er jeg oppe på 825 kg, vægt: 120 kg. Dedikeret arbejde, coaching og kosttilpasning har gjort forskellen. Mikkel er en fleksibel og åben træner. Han kombinerer russisk styrkeløft, strongman og amerikansk powerlifting, holder træningen varieret. Træningsprogrammet tilpasses løbende. Jeg har trænet 6, 5 og 4 gange ugentligt for at finde den optimale frekvens. Mikkel tilbyder ingen standard-Excel-programmer, som andre trænere. Hans konkurrenceerfaring giver uvurderlige råd til den mentale del på stævnedagen. Mikkel brænder for sit arbejde og er altid hjælpsom. Han skiller sig ud. Til et DM Junior-stævne hjalp han mig hele dagen, bar mine ting, tilføjede skiver til opvarmning, sørgede for vand osv. Andre trænere var ikke så engagerede. Derfor valgte jeg Mikkel som min træner

Laurits Styrkeløfter

Jeg startede med Mikkel som coach i marts 2023. Jeg havde trænet i små 7 år, og havde fået nogle rigtig gode resultater med bl.a. 300kg naturlig squat kun 7 måneder efter jeg ikke kunne gå efter et langt kræftforløb. Jeg følte tiden var inden til noget nyt og nogle andre øjne. Jeg har tidligere haft to coaches der begge har været verdensklasse løftere og holdt verdensrekorder, men ingen af disse har været nær så nærværende som Mikkel. Programmerne er anderledes end de fleste gængse men fuldkommen sat op så de passer dig. De er hårde og man bliver virkelig udfordret, men i sidste ende er det, det der giver pote. Mikkel er en super fyr men humor og en fantastisk god motivator og god til at give gode råd! Ikke mindst svarer han virkelig hurtigt, hvilket er en kæmpe mangelvare for mange pt’er. Det hjælper også at han selv kender gamet. Jeg har siden langt en god mængde kilo på alle mine løft, er smertefri, og min kondi er blevet langt bedre.Skal du på den næste hylde er det Mikkel du skal have fat i!

Sebastian Styrkeløfter

I started working with Mikkel in June of 2023, and have now been working with him as my coach for almost 6 months. Before I started working with Mikkel I had already won Swedens strongest man u90 once, my logpress was sitting at 150kg and my deadlift at 305kg. I didnt really think i needed a coach since I though I was doing really well on my own, but with Mikkels help I have gotten to new levels that I did not expect 6 months ago. Since I started working with Mikkel I have won Swedens strongest man u90 one more time, come 6th at OSG Europes strongest man u90, 9th at OSG Worlds strongest man u90 and increased my logpress and deadlift to 167kg and 340kg respectively. It is really helpful to have someone to discuss different aspects og training with and Mikkel is really attentive as to what works and what doesnt when writing training programs. I cannot recommend him enough.

Viktor Lingman Strongman

5 months ago I made the best decision of my life. I hired Mikkel as a coach. yet since the start my training has gone straight up. I have not only become a much better strongman athlete. I am also in the best physical shape of my life and at the same time stronger than I have ever been. Thanks to Mikkel, I managed to lift 370kg in the deadlift. I increased 13kg in deadlifts in 4 months. I like Mikkel’s way of looking at things. His training is incredibly smart and above all fun. I can highly recommend him to take your training to the next level.

Eddie STRONGMAN

Jeg var så heldig at vinde et 6mdrs forløb hos Mikkel juni 2023. Jeg blev hurtigt kontaktet af ham og vi fik snakket om hvad mine mål var. Mikkel lavede et intensivt træningsprogram der passede til min hverdag og med fokus på min deltagelse i Max Power 2023. En af mine mål var bl.a. at gå fra 200kg i dødløft og løfte 220 kg til MP. Takket være Mikkels program skete det. Mikkel er en meget behagelig person, der både roser men også fortæller hvis der skal ændres på teknikken. Som andre også har oplevet, så er Mikkel bestemt ikke bleg for at komme med gode råd eller dele ud af sin viden. Mikkel kan varmt anbefales som coach her fra.

Ronny STRONGMAN

Jeg startede hos Mikkel i juni 2023, i starter var det som kostvejleder og i december 2023 blev han også min Coach. Jeg har altid haft svært ved at tage på i vægt og det hjalp Mikkel virkelig med. På 4 måneder tog jeg 8 kilo på i muskler. Jeg havde prøvet selv i lidt over 1 år og vægten svingede op og ned, så har været virkelig tilfreds med alt det Mikkel har hjulpet med. I løbet af mit forløb, arbejde vi meget med mine svagheder og det har gjort at jeg har lavet flere PR i min tid hos Mikkel. Hans App er nem og bruge, både træningsprogram og kostplan. Det er lækre opskrifter og fedt at Mikkel sender nye opskrifter efter ens ønske. Jeg har været virkelig tilfreds med mit forløb hos ham og vil klart anbefale ham.

Jonathan Winter STRONGMAN

"Et halvt år efter jeg skiftede fra fitness-verden til styrkeløft, valgte jeg at kontakte Mikkel i november 2023 med henblik på et forløb. Min henvendelse var med henblik på, at jeg ønskede at øge min styrke i alle tre discipliner (squat, bænk, dødløft). Mikkel var fra første samtale lyttende og imødekommende. Selvom Mikkel i udgangspunktet coacher ud fra sin mangeårig erfaring, så oplever jeg en holistisk tilgang, hvor Mikkel har for øje, at flere aspekter i ens tilværelse er indvirkning på ens progression samt præstation. Med Mikkel som coach er træningen tilpasset mine ressourcer og svagheder – både fysisk og mentalt! For ikke nok med at Mikkel formår at hjælpe mig med at øge min fysiske styrke, så har hans coaching også skabt mentalstyrke, da Mikkel presser en til at yde sit bedste, men med anerkendelse og respekt. Han er nem at komme i kontakt med til en ærlig feedback og desuden formår Mikkel at få træning og kost tilpasset i en til tider hektisk hverdag med beskæftigelse og familie. Mikkel er en passioneret, nærværende og ærlig coach, som ved hvordan man skaber tydelige resultater!"

Kate Styrkeløfter

When I started to train with Mikkel, I looked for a coach who could support me on my goal to compete at the strongman world championship one day. And now, almost two years later, with Mikkel's help, I finished my first international competitions, managing to qualify for the natural world championship. As a woman, many people tend to push me into certain techniques, that are consired more 'female'. But Mikkel individually responds to his clients and always makes sure to create a training program suiting to my needs. I always think I know all of his exercises but Mikkel likes to prove me wrong by writing new movements into my program, perfectly suiting to my next competitions. I'm not good at interacting with other people, but Mikkel makes sure that I'm feeling comfortable and makes it easy for me to open myself. I've already reached a lot with him and I'm sure there will be a lot more to come.

Thale STRONGWOMAN

Jeg har i mange år haft lyst til at prøve kræfter med strongman træning. Derfor kontaktede jeg Mikkel med det samme, da jeg så han tilbød coaching, det var den bedste beslutning jeg længe har taget. Kun på 6 måneder med Mikkel som Coach, har jeg rykket mig markant. Jeg er gået fra en PR i dødløft på 180kg til hele 300kg! Har også fået smidt 100 kg til mit squat og kan nu nemt squatte 200kg og overhead press 110kg. Jeg kan også varmt anbefale PT hos Mikkel, hvis man som mig, altid har bøvlet med teknikken, er Mikkel virkelig kanon skarp til at hjælpe og give øvelser der kan forbedre din teknik markant. Mikkel er en utrolig rar og jordnært menneske, man kan virkelig mærke han har været inde for feltet i mange år, hvilket også afspejler hans evne til at lære fra sig. Så en stor anbefaling fra min side af.

Testimonial #1 STRONGMAN

"Update på min lige over 2 år lange rejse i og gå fra fed og "stærk" til og være fit, stærk og faktisk stærkere end nogensinde på mange måder. Og endda nå et af mine kæmpe mål. Nemlig og kvalificerer mig til Danmarks stærkeste mand 😁💪😍 det endte så med og blive i -80kg klassen, hvilket passer mig super godt den vægtklasse, og måske senere igen -90 kg klassen. Er gået fra ca 115 kg til 80 kg og formået og blive stærkerehele vejen rundt. Og det slutter ikke her. 😂💪🤘 Hvem skulle have troet jeg kunne det😁💪 Har aldrig nogensinde følt mig bedre tilpas i min egen krop. Og det har givet mig så meget. Og lært mig enormt meget. Har lært enormt meget om mig selv, og min krop og det er slet ikke slut endnu 😁💪 har flere mål og skal nok nå dem. Selv om jeg fandme passere 40 år i år 😂 ja jeg indrømmer det sku gerne når man står sådan her og endda er blevet morfar i mellemtiden, til en fantastisk lille dejlig dreng ❤️ og lige om snart kommer en lille dejlig prinsesse og"

Lars "Mini" STRONGMAN

"I have only worked with leicht coaching for about 2 months, and on that short period of time i,ve learnt alot when it comes to training and nutrition, like what is necessary to eat to stay strong and healthy! He is a really good and proffesional coach, specially for strength training, and i would recommend him if you need help with getting stronger or leaner, or just need overall help with training and reaching your fitness goals!"

Elias Larsson STRONGMAN

"Jeg har været utroligt glad for mit forløb hos Mikkel. Han er en rigtig dygtig træner som ved hvad han laver! Han har fået mig over flere plateauer. Hvis man prøver at blive stærkere, så kan jeg helt sikkert anbefale ham. 10/10 herfra"

Anders Thorsen STRONGMAN

Er du klar til næste level?

Få en gratis times sparing